گزارش کارآموزی رشته تکنولوژی شیلات با عنوان قزل آلای رنگین کمان - تحقیق مقاله پروژه
گزارش کارآموزی رشته تکنولوژی شیلات با عنوان قزل آلای رنگین کمان
گزارش کارآموزی رشته تکنولوژی شیلات با عنوان قزل آلای رنگین کمان

گزارش کارآموزی رشته تکنولوژی شیلات با عنوان قزل آلای رنگین کمان

فرمت فایل: وورد قابل ویرایش تعداد صفحات: 52بخشی از متن :  فهرست مطالب عنوان                                                                                                  صفحه فصل اول.............................................................................................................................. 1مقدمه...................................................................................................... 21- تعریف ماهیان سرد آبی........................................................................................... 32- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان................................................................... 42-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری..................... 42-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................. 42-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش............................................................. 62-3-1- دهان................................................................................................................... 62-3-2- حلق................................................................................................................... 72-3-3- مری.................................................................................................................... 72-3-4- معده................................................................................................................... 72-3-5- روده.................................................................................................................... 83- شرایط محیطی.......................................................................................................... 84- تعریف علم تغذیه...................................................................................................... 95- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان..................................................... 106- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش..................................................... 116-1- غذای تر.................................................................................................................. 116-1-1- ترکیب غذای تر.............................................................................................. 116-2- غذای مرطوب........................................................................................................ 126-3- غذای خشک......................................................................................................... 137- تغذیه بچه ماهیان..................................................................................................... 148- مقدار غذادهی............................................................................................................ 149- زمان و دفعات غذادهی............................................................................................ 1810- کیفیت غذا............................................................................................................... 1911- روش های تغذیه..................................................................................................... 2012- فرموله نمودن ترکیبات غذایی............................................................................ 2213- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه........................................................... 2413-1- فرم بیومتری...................................................................................................... 24فصل دوم14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان............................................................... 2714-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن........................................... 2714-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان............................................ 2814-2- پروتئینها......................................................................................................... 2914-2-1- کیفیت پروتئین....................................................................................... 3014-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها.................................. 3114-2-2-1- پودر ماهی fish meal.................................................................. 3114-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat.................. 3214-2-2-3- پودر خون blood meat............................................................. 3314-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی.................... 3414-2-3-1 کنجاله تخم پنبه................................................................................. 3414-2-3-2- کنجاله سویا........................................................................................ 3514-2-3-3- کنجاله آفتابگردان............................................................................. 3514-2-3-4- کنجاله بادام زمینی:.......................................................................... 3514-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein......................... 3615-1- احتیاجات چربی قزل آلا........................................................................... 3616-1- کربوهیدرات ها یا قندها.............................................................................. 3717-1- ویتامینها......................................................................................................... 3818-1- بیماریهای بچه ماهیان................................................................................. 4118-1-1 گرسنگی...................................................................................................... 4118-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)...................................................................... 4218-1-3-...

گزارش کارآموزی رشته تکنولوژی شیلات با عنوان قزل آلای رنگین کمان

فرمت فایل: وورد قابل ویرایش تعداد صفحات: 52


بخشی از متن :

 

 

فهرست مطالب

 

عنوان                                                                                                  صفحه

 

فصل اول.............................................................................................................................. 1

مقدمه...................................................................................................... 2

1- تعریف ماهیان سرد آبی........................................................................................... 3

2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان................................................................... 4

2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری..................... 4

2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................. 4

2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش............................................................. 6

2-3-1- دهان................................................................................................................... 6

2-3-2- حلق................................................................................................................... 7

2-3-3- مری.................................................................................................................... 7

2-3-4- معده................................................................................................................... 7

2-3-5- روده.................................................................................................................... 8

3- شرایط محیطی.......................................................................................................... 8

4- تعریف علم تغذیه...................................................................................................... 9

5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان..................................................... 10

6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش..................................................... 11

6-1- غذای تر.................................................................................................................. 11

6-1-1- ترکیب غذای تر.............................................................................................. 11

6-2- غذای مرطوب........................................................................................................ 12

6-3- غذای خشک......................................................................................................... 13

7- تغذیه بچه ماهیان..................................................................................................... 14

8- مقدار غذادهی............................................................................................................ 14

9- زمان و دفعات غذادهی............................................................................................ 18

10- کیفیت غذا............................................................................................................... 19

11- روش های تغذیه..................................................................................................... 20

12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی............................................................................ 22

13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه........................................................... 24

13-1- فرم بیومتری...................................................................................................... 24

فصل دوم

14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان............................................................... 27

14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن........................................... 27

14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان............................................ 28

14-2- پروتئینها......................................................................................................... 29

14-2-1- کیفیت پروتئین....................................................................................... 30

14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها.................................. 31

14-2-2-1- پودر ماهی fish meal.................................................................. 31

14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat.................. 32

14-2-2-3- پودر خون blood meat............................................................. 33

14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی.................... 34

14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه................................................................................. 34

14-2-3-2- کنجاله سویا........................................................................................ 35

14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان............................................................................. 35

14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی:.......................................................................... 35

14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein......................... 36

15-1- احتیاجات چربی قزل آلا........................................................................... 36

16-1- کربوهیدرات ها یا قندها.............................................................................. 37

17-1- ویتامینها......................................................................................................... 38

18-1- بیماریهای بچه ماهیان................................................................................. 41

18-1-1 گرسنگی...................................................................................................... 41

18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)...................................................................... 42

18-1-3- مشکلات آبششی.................................................................................... 42

18-2- خراشیدن....................................................................................................... 43

18-3- آفتاب سوختگی........................................................................................... 44

فصل سوم

جدول های غذادهی................................................................................................... 47

نتیجه گیری.................................................................................................................. 50

فهرست منابع............................................................................................................... 52

 

 

مقدمه

رشد بی رویه جمعیت در سالهای اخیر و نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی از یک طرف و رو به اتمام بودن منابع غذایی قابل دسترس از طرف دیگر توجه به این موضوع که در حال حاضر بسیاری از مردم دنیا با کمبود مواد غذایی روبرو می باشند باعث شده در کشور ما نیز با توجه به رشد جمعیت و محدود بودن منابع آبی و از طرفی رو به کاهش بودن منابع دریایی، شرکت سهامی شیلات ایران را برآن داشت که پرورش ماهی را در آبهای داخلی جدی گرفته و امکانات خود را در جهت افزایش تولیدات داخلی به کار گیرد.

پرورش موفق و پایدار آبزیان اعم از ماهیان وسخت پوستان بستگی به پیش بینی غذای کافی، روابط زیست محیطی و نیز ملاحظات اقتصادی، تهیه و دسترسی به غذا دارد. امروزه به طور میانگین در حدود یک درصد انرژی، 5 درصد کل پروتئین و 14 درصد پروتئین حیوانی مردم از ماهی تأمین می شود که این ارقام روند صعودی داشته و مصرف آبزیان رو به گسترش است. بازده تبدیل غذا به گوشت در ماهی بسیار بالا است در پرورش ماهی بازده تبدیل پروتئین به پروتئین ماهی (کیلوگرم پروتئین در غذا برای تولید یک کیلوگرم پروتئین ماهی) نسبت به جوجه های گوشتی و سایر حیوانات خونگرم بیشتر است.



قیمت: 6,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی،فایل ورد


پاورپوینت آذربایجان غربی


گزارش کارآموزی عمران ساختمان از نقشه برداری تا آرماتور بندی ستونهای طبقات فوقانی همراه با عکس و صفحه بندی شده و ویرایش شده میباشد


پاورپوینت متابولیسم چربیها


پک نرم افزار های اندرویدی عمران


گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی،فایل ورد


نمونه سوالات علوم تجربی کلاس پنجم ابتدایی درس اول تا سوم ابتدایی سال 96 ورد


فرمول هاي استخدام شدن+چطور یک شغل خوب و مناسب پیدا کنم؟+فرم خام رزومه


گزارش كارآموزي احداث ساختمان مسكوني 96 صفحه فایل ورد


نمونه سوالات علوم تجربی کلاس چهارم ابتدایی درس اول تا سوم ابتدایی سال 96 ورد


نمونه سوالات ریاضی چهارم ابتدایی فصل اول و دوم جدید 96


گزارش كارآموزي در معدن سنگ حوض ماهي اصفهان


نمونه سوالات علوم تجربی کلاس سوم ابتدایی درس اول تا چهارم ابتدایی سال 96 ورد


نمونه سوالات ریاضی ششم ابتدایی فصل اول و دوم فایل ورد


دانلود نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش با پاسخ


پاورپوینت مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات از دیدگاه واقع بینانه


پاورپوینت ارائه شفاهی


پاورپوینت کاویتاسیون


پاورپوینت موازنه جرم و انرژی


پاورپوینت Reproduction Physiology


پاورپوینت توربين بادي و بررسي انواع ژنراتور


پاورپوینت کپسول ژلوفن


پاورپوینت جاذبه و دافعه حضرت علی (ع)


پاورپوینت راه های جذب دانشجویان به نمـاز



کلمات کلیدی :nbsp nbsp nbsp قزل آلای رنگین آلای رنگین کمان غذایی قابل دسترس طرف دیگر توجه حال حاضر بسیاری منابع غذایی قابل اتمام بودن منابع تهیه مواد غذایی کمبود مواد غذایی nbsp nbsp قزل آلای آلای رنگین رنگین کمان ماهی قزل بودن منابع مواد غذایی پرورش ماهی بازده تبدیل بچه ماهیان پروتئین رنگین ماهیان تغذیه غذایی پرورش کنجاله منابع احتیاجات انرژی گزارش کارآموزی رشته تکنولوژی شیلات با عنوان قزل آلای رنگین کمانnbsp nbsp nbsp قزل آلای رنگین آلای رنگین کمان غذایی قابل دسترس طرف دیگر توجه حال حاضر بسیاری منابع غذایی قابل اتمام بودن منابع تهیه مواد غذایی کمبود مواد غذایی nbsp nbsp قزل آلای آلای رنگین رنگین کمان ماهی قزل بودن منابع مواد غذایی پرورش ماهی بازده تبدیل بچه ماهیان پروتئین رنگین ماهیان تغذیه غذایی پرورش کنجاله منابع احتیاجات انرژی
سایر محصولات