پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس - تحقیق مقاله پروژه
پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس
پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

        نوع فایل power pointقابل ویرایش 33 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد. فهرست مطالب و اسلایدهاساخت انواع سوسیس در ایرانروش تهیه و ساختسوسیس کوکتلسوسیس کوکتل پنیرکوکتل قارچسوسیس واکیوم شدهسوسیس خونسوسیس تازهسوسیس جگر (کبد)روش عمومی ساخت کالباسروش ساخت کالباس مارتادلاروش ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس خشک 70% ممتازروش ساخت کالباس لیونتروش ساخت لیونر مرغروش عمومی ساخت ژامبونروش ساخت ژامبون های 90 درصدروش ساخت فیله مرغ و فیله گوشتروش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)روش ساخت ژامبون مرغ 90 درصدروش ساخت ژامبون بکین روش ساخت استیک انگلیسی ...

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

قابل ویرایش 33 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.

در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد.

 

فهرست مطالب و اسلایدها

ساخت انواع سوسیس در ایران

روش تهیه و ساخت

سوسیس کوکتل

سوسیس کوکتل پنیر

کوکتل قارچ

سوسیس واکیوم شده

سوسیس خون

سوسیس تازه

سوسیس جگر (کبد)

روش عمومی ساخت کالباس

روش ساخت کالباس مارتادلا

روش ساخت کالباس خشک

روش ساخت کالباس خشک 70% ممتاز

روش ساخت کالباس لیونت

روش ساخت لیونر مرغ

روش عمومی ساخت ژامبون

روش ساخت ژامبون های 90 درصد

روش ساخت فیله مرغ و فیله گوشت

روش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)

روش ساخت ژامبون مرغ 90 درصد

روش ساخت ژامبون بکین

 روش ساخت استیک انگلیسی



قیمت: 5,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

پاورپوینت متابوليسم چربي و نقش آن در فعاليتهاي ورزشي


پاورپوینت The Potential of Membrane Bioreactors for Wastewater Treatment


پاورپوینت طرح سيستماتيک فوتبال


پاورپوینت اقتصاد مقاومتي، مفاهيم، قلمرو و راهكارها


پاورپوینت توسعه اقتصاد ورزش با تاکید بر حضور بخش خصوصی


پاورپوینت اقتصاد ايران وفرصت هاي سرمايه گذاري پسا تحريم


پاورپوینت نقش بخش خصوصي در اقتصاد مقاومتي و فرصتهاي سرمايه گذاري


پاورپوینت اقتصاد خرد


پاورپوینت کاربرد کامپیوتر در اقتصاد کشاورزی


پاورپوینت ارزیابی اقتصادی برنج (بازاریابی)


پاورپوینت EFQM


پاورپوینت بازاریابی بین المللی


پاورپوینت بازاریابی و فروش حرفه ای


پاورپوینت مباحث بازاریابی


پاورپوینت برنامه بخش صنعت و معدن در طرح تحول اقتصادی


پاورپوینت مباني تغذيه ورزشي


پاورپوینت ششمین کنگره پیشگامان پیشرفت


پاورپوینت مباني كنترل تمرين ورزشكاران


پاورپوینت شش سیگما


پاورپوینت ژيمناستيـك 1


پاورپوینت تجزيه وتحليل حركتهاي ساده دست از مفصل شانه


پاورپوینت حركات اصلاحي وضعيت صحيح خوابيدن


پاورپوینت جدیدترین قوانین بسکتبال


پاورپوینت بسكتبال


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان


پاورپوینت پنیر و انواع آن


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل


پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی


پاورپوینت توليد شكلات و تافي


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت چارچوب معلمی


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت راه سازی


پاورپوینت نظریه گشتالت


پاورپوینت کودک آزاری


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در مدیریت


پاورپوینت ريزمغذي ها چه هستند؟


پاورپوینت ریز مغذی های مهم در کودکان


پاورپوینت روغن ها و چربی ها


پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن


پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت


پاورپوینت فاکتورهای همانند سازی و DNA پلیمرازها


پاورپوینت رژيم درماني


پاورپوینت خواص عسل


پاورپوینت کاربرد طیف سنجی در شیمی آلی


پاورپوینت گــل سنـــگ


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان


پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت رادیولوژی


پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده


پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس


پاورپوینت قهوه


پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود


پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي


پاورپوینت توليد شكلات و تافي



کلمات کلیدی :nbsp nbsp nbsp خشکروش ساخت کالباس کالباس خشکروش ساخت ممتازروش ساخت کالباس کالباس لیونتروش ساخت لیونتروش ساخت لیونر ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس لیونتروش nbsp nbsp ساخت کالباس ساخت ژامبون گوشت قرمز ساخت فیله درصدروش ساخت عمومی ساخت سوسیس کالباس ژامبون تولید درصدروش عمومی معمولی باشند آلمانی پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباسnbsp nbsp nbsp خشکروش ساخت کالباس کالباس خشکروش ساخت ممتازروش ساخت کالباس کالباس لیونتروش ساخت لیونتروش ساخت لیونر ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس لیونتروش nbsp nbsp ساخت کالباس ساخت ژامبون گوشت قرمز ساخت فیله درصدروش ساخت عمومی ساخت سوسیس کالباس ژامبون تولید درصدروش عمومی معمولی باشند آلمانی
سایر محصولات