مقاله در مورد پاورپوینت بوقلمون - تحقیق مقاله پروژه
مقاله در مورد پاورپوینت بوقلمون
مقاله در مورد پاورپوینت بوقلمون

مقاله در مورد پاورپوینت بوقلمون

       نوع فایل power point قابل ویرایش 18 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتاریخچه اهلی شدن :بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند .اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو  می باشد .  ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 میلادی بوقلمون را به اروپا برد .دلیل اساسی افزایش تولید و مصرف گوشت بوقلمون در ار.پا و آمریکا چنین توجیه می گردد . گوشت بوقلمون از لحاظ چربی و کالری فقیرو ازنقطه نظرکارکردی درتغذیه بسیاربا اهمیت و ارزش غذایی آن شبیه گوشت گوساله های بسیار جوان بدون چربی است .امکان عرضه گوشت بوقلمون به اشکال متنوع وجود داشته و می توای آنها را به حالت لاشه کامل یا قطعات ران و سینه و یا به صورت کالباس و سوسیس و غیره وارد بازار مصرف نمود .نگهداری بوقلمونها تنها به چهار دیواری سالنها محدود نشده بلکه این امکان حتی در مزرعه و فضای باز برای آنها بیشتر ممکن است .تغذیه :جوجه ها مانند سایر طیور در 24 ساعت اول نیازی به غذا ندارند . مقدار غذایی که جوجه ها در 4هفته اول مصرف می نمایند450 تا 500 گرم است که به مرور بر مقدار آن افزوده می شود . میزان رشد در سنین مختلف یکنواخت نیست  به طوریکه رشد تا سن 7تا8 هفتگی سریع و در 14تا 15 هفتگی به حداکثر می رسد . جنس نر نسبت به ماده ها ضریب مصرف بالاتری را دارد . چربیها و هیدروکربنها منابع اصلی انرزی در آنها محسوب می شود . غذای بوقلمون تا 8 هفتگی آردی و بعد به صورت پلت می باشد  .جیره های غذایی :1- پرورشیجیره های مخصوص اهداف پرورشی به صورت زیر هستند :برای سنین 1 تا6 هفتگی ( با 25 تا28 در صد پروتئین خام ) ، برای سنین 7 تا29 هفتگی (حداقل 14     در صد پروتئین خام ) ، از بدو تخمگذاری (حداقل 15 درصد پروتئین ) .2- پرواریجیره های پرواری برای جوجه  ها (باحداقل 28 درصد پروتئین خام )جیره  غذایی برای بوقلمونهای پرواری در 3 گروه :با حداقل  23% ، با حداقل 18%  و با حداقل 14% پروتئین .این نوع تقسیم بندی صرفه جویی در مصرف پروتئین کاهش اختلالات متابولیکی خشک ماندن بستر کمتر شدن ضعف پا هزینه کمتر تا3% و تناسب غذا با سن پرنده را به دنبال دارد . هدف اصلی در پروار بندی دستیابی...

پاورپوینت بوقلمون

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

 

قابل ویرایش 18 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

تاریخچه اهلی شدن :

بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند .

اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو  می باشد .  ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 میلادی بوقلمون را به اروپا برد .

دلیل اساسی افزایش تولید و مصرف گوشت بوقلمون در ار.پا و آمریکا چنین توجیه می گردد . گوشت بوقلمون از لحاظ چربی و کالری فقیرو ازنقطه نظرکارکردی درتغذیه بسیاربا اهمیت و ارزش غذایی آن شبیه گوشت گوساله های بسیار جوان بدون چربی است .

امکان عرضه گوشت بوقلمون به اشکال متنوع وجود داشته و می توای آنها را به حالت لاشه کامل یا قطعات ران و سینه و یا به صورت کالباس و سوسیس و غیره وارد بازار مصرف نمود .

نگهداری بوقلمونها تنها به چهار دیواری سالنها محدود نشده بلکه این امکان حتی در مزرعه و فضای باز برای آنها بیشتر ممکن است .

تغذیه :

جوجه ها مانند سایر طیور در 24 ساعت اول نیازی به غذا ندارند . مقدار غذایی که جوجه ها در 4هفته اول مصرف می نمایند450 تا 500 گرم است که به مرور بر مقدار آن افزوده می شود . میزان رشد در سنین مختلف یکنواخت نیست  به طوریکه رشد تا سن 7تا8 هفتگی سریع و در 14تا 15 هفتگی به حداکثر می رسد . جنس نر نسبت به ماده ها ضریب مصرف بالاتری را دارد . چربیها و هیدروکربنها منابع اصلی انرزی در آنها محسوب می شود . غذای بوقلمون تا 8 هفتگی آردی و بعد به صورت پلت می باشد  .

جیره های غذایی :

1- پرورشی

جیره های مخصوص اهداف پرورشی به صورت زیر هستند :

برای سنین 1 تا6 هفتگی ( با 25 تا28 در صد پروتئین خام ) ، برای سنین 7 تا29 هفتگی (حداقل 14     در صد پروتئین خام ) ، از بدو تخمگذاری (حداقل 15 درصد پروتئین ) .

2- پرواری

جیره های پرواری برای جوجه  ها (باحداقل 28 درصد پروتئین خام )

جیره  غذایی برای بوقلمونهای پرواری در 3 گروه :

با حداقل  23% ، با حداقل 18%  و با حداقل 14% پروتئین .

این نوع تقسیم بندی صرفه جویی در مصرف پروتئین کاهش اختلالات متابولیکی خشک ماندن بستر کمتر شدن ضعف پا هزینه کمتر تا3% و تناسب غذا با سن پرنده را به دنبال دارد . هدف اصلی در پروار بندی دستیابی به گوشت بیشتر باضریب مصرف کمتر است .

 

فهرست مطالب و اسلایدها

تاریخچه اهلی شدن :

تقسیم بندی بر حسب وزن :

تولید گوشت :

آيا گوشت صورتي بوقلمون سالم است ؟

 آيا اين گوشت صورتي سالم است ؟

چرا رنگ گوشت بوقلمون روشن تر از گوشت گوساله است ؟

چه چيزي سبب مي شود يك گوشت كاملا" پخته شده صورتي شود؟

جیره های غذایی :

تغذيه

توصیه هایی در مورد بوقلمون



قیمت: 5,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

پاورپوینت متابوليسم چربي و نقش آن در فعاليتهاي ورزشي


پاورپوینت The Potential of Membrane Bioreactors for Wastewater Treatment


پاورپوینت طرح سيستماتيک فوتبال


پاورپوینت اقتصاد مقاومتي، مفاهيم، قلمرو و راهكارها


پاورپوینت توسعه اقتصاد ورزش با تاکید بر حضور بخش خصوصی


پاورپوینت اقتصاد ايران وفرصت هاي سرمايه گذاري پسا تحريم


پاورپوینت نقش بخش خصوصي در اقتصاد مقاومتي و فرصتهاي سرمايه گذاري


پاورپوینت اقتصاد خرد


پاورپوینت کاربرد کامپیوتر در اقتصاد کشاورزی


پاورپوینت ارزیابی اقتصادی برنج (بازاریابی)


پاورپوینت EFQM


پاورپوینت بازاریابی بین المللی


پاورپوینت بازاریابی و فروش حرفه ای


پاورپوینت مباحث بازاریابی


پاورپوینت برنامه بخش صنعت و معدن در طرح تحول اقتصادی


پاورپوینت مباني تغذيه ورزشي


پاورپوینت ششمین کنگره پیشگامان پیشرفت


پاورپوینت مباني كنترل تمرين ورزشكاران


پاورپوینت شش سیگما


پاورپوینت ژيمناستيـك 1


پاورپوینت تجزيه وتحليل حركتهاي ساده دست از مفصل شانه


پاورپوینت حركات اصلاحي وضعيت صحيح خوابيدن


پاورپوینت جدیدترین قوانین بسکتبال


پاورپوینت بسكتبال


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان


پاورپوینت پنیر و انواع آن


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی


پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل


پاورپوینت توليد شكلات و تافي


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت چارچوب معلمی


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت راه سازی


پاورپوینت نظریه گشتالت


پاورپوینت کودک آزاری


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در مدیریت


پاورپوینت اندازه گیری نیرو گشتاور و کرنش


پاورپوینت تبدیل آنالوگ به دیجیتال


پاورپوینت بیماری های ناشی از عوامل فیزیکی


پاورپوینت گازها و بخارات


پاورپوینت ذرات یکسان


پاورپوینت مکانیک کوانتومی در فضای فاز


پاورپوینت مکانیک آماری سامانه های بر هم کنشی: روش میدان های کوانتیده


پاورپوینت تکانه زاویه ای


پاورپوینت: مدلسازي تجربي  قابليت شناسائي


پاورپوینت Drude’s classical theory


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان


پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت رادیولوژی


پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده


پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس


پاورپوینت قهوه


پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود


پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي


پاورپوینت توليد شكلات و تافي



کلمات کلیدی :nbsp nbsp nbsp حداقل 14nbsp nbsp 14nbsp nbsp nbsp هفتگی حداقل 14nbsp تا29 هفتگی حداقل خام برای سنین بدو تخمگذاری حداقل پرواری برای جوجهnbsp nbsp nbsp گوشت بوقلمون پروتئین خام اهلی شدن برای سنین اسلایدهاتاریخچه اهلی درصد پروتئین سالم است بوقلمون پروتئین غذایی هفتگی حداقل صورتي پرنده پرواری مقاله در مورد پاورپوینت بوقلمونnbsp nbsp nbsp حداقل 14nbsp nbsp 14nbsp nbsp nbsp هفتگی حداقل 14nbsp تا29 هفتگی حداقل خام برای سنین بدو تخمگذاری حداقل پرواری برای جوجهnbsp nbsp nbsp گوشت بوقلمون پروتئین خام اهلی شدن برای سنین اسلایدهاتاریخچه اهلی درصد پروتئین سالم است بوقلمون پروتئین غذایی هفتگی حداقل صورتي پرنده پرواری
سایر محصولات